Известие

Collapse
No announcement yet.

продават ми алфа 155 2.0тс8в заслужава ли си

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• продават ми алфа 155 2.0тс8в заслужава ли си

колата е 93 година без клима има добри джанти 15` момо малко е занимарена ватре и има нужда от пастиране мотора работи сравнително добре малко като чели и чука някои клапан веригата не се чува за друго не се сештам сега ще сам ви благодарен ако си кажете и вие мнението какво трябва да гледам още и да дадете някои савет
    http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219775
    ALFA ROMEO 145 1.6TS

Зависи за кви пари ти я дават
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

ми цената на колата не ми се вийда много голяма 2800лв
      http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219775
      ALFA ROMEO 145 1.6TS

Comment

аз си купих моиата/2.0 8в 9чг./,преди 8 месеца /с идентични забелейки / и сум много доволен. Малук ражод на гориво,добро поведение на путиа,абе... добра си е :Д .А и цената е добра/според мене/ ,така че скачаи смело и широки путища :тх_уп:
        155 2.0 8v

Comment

Кирилица колега!!!

Иначе - множко ми се струват парите като се има предвид годианта на колата и занемареният салон както казваш.

Все пак ако е поддържана и са сменяни консумативи и части и собственика може да го докаже - може да не е лоша сделка.
          п,с,

виж тук каква 155 се продава.

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=16229
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

кум мене ли беше отправена забелейката за кирилицата?!
            155 2.0 8v

Comment

да
              Радвам се че бързо се коригира
              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
                Кирилица колега!!!

Иначе - множко ми се струват парите като се има предвид годианта на колата и занемареният салон както казваш.

Все пак ако е поддържана и са сменяни консумативи и части и собственика може да го докаже - може да не е лоша сделка.
                п,с,

виж тук каква 155 се продава.

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=16229
                и аз тва щях да ти предложа да погледнеш...
                .. нямам идея точно колко е сериозен удара... ама 200-400лв. може и да те оправят...(или не )
                Ако всичко друго се наред.. май е по-добра сделка от тва дет ти предлагат..
                Успех...
                AR 155 2.0 16V Never Forget You
                AR 166 2.4 JTD

Comment

Защо не хванеш Тошко да те консултира? Неговата нали е такава
                  _______
                  146 JTD - ex
                  Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

2000 лв 2,0lTS 04.1994g 306ХХХ км по километраж. Сменените части са в раздел ремонти на 155. Климатроник работещ.
                    Последно през август сменени датчик радиатор за вентилатора, водна помпа и кранче парно. В края на април к-т съединител , дясна полуоска - нови и скоростна кутия 2 ра младост.
                    началото на октомври сменен ляв носач , маншон полуоска, лява биалетка и регулирана предница
                    Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                    Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
                      да
                      Радвам се че бързо се коригира
                      Аууу,професоро по български език,абе стига си заплашвал новите съфорумци,бе!Не си избивай нервите от работата във форума,аку убичъш
                      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Working...
                      X