колата е 93 година без клима има добри джанти 15` момо малко е занимарена ватре и има нужда от пастиране мотора работи сравнително добре малко като чели и чука някои клапан веригата не се чува за друго не се сештам сега ще сам ви благодарен ако си кажете и вие мнението какво трябва да гледам още и да дадете някои савет
Известие
Collapse
No announcement yet.
продават ми алфа 155 2.0тс8в заслужава ли си
Collapse
X
-
продават ми алфа 155 2.0тс8в заслужава ли си
Тагове: Няма
-
ми цената на колата не ми се вийда много голяма 2800лв
Comment
-
Кирилица колега!!!
Иначе - множко ми се струват парите като се има предвид годианта на колата и занемареният салон както казваш.
Все пак ако е поддържана и са сменяни консумативи и части и собственика може да го докаже - може да не е лоша сделка.
п,с,
виж тук каква 155 се продава.
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=16229Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00fКирилица колега!!!
Иначе - множко ми се струват парите като се има предвид годианта на колата и занемареният салон както казваш.
Все пак ако е поддържана и са сменяни консумативи и части и собственика може да го докаже - може да не е лоша сделка.
п,с,
виж тук каква 155 се продава.
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=16229
.. нямам идея точно колко е сериозен удара... ама 200-400лв. може и да те оправят...(или не)
Ако всичко друго се наред.. май е по-добра сделка от тва дет ти предлагат..
Успех...AR 155 2.0 16V Never Forget You
AR 166 2.4 JTD
Comment
-
2000 лв 2,0lTS 04.1994g 306ХХХ км по километраж. Сменените части са в раздел ремонти на 155. Климатроник работещ.
Последно през август сменени датчик радиатор за вентилатора, водна помпа и кранче парно. В края на април к-т съединител , дясна полуоска - нови и скоростна кутия 2 ра младост.
началото на октомври сменен ляв носач , маншон полуоска, лява биалетка и регулирана предницаАlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
Comment